8 Fa'afouga Fa'agofie mo Viva Magenta Home Decor

talafou1

"Ua faalauiloa e Pantone Viva Magenta ma Illuminating o a latou Lanu o le Tausaga mo le 2023!"

talafou2

talafou3 talafou4

1. Ua tele atu taimi matou te nonofo ai i le fale i le tausaga ua teʻa, ma e toʻatele tagata o loo galulue mai ofisa o aiga.O nai fa'afouga laiti i vaega fa'ailo i lenei avanoa e mafai ona fesoasoani ia te oe e te lagona atili ai le fa'aosofia ma le fa'aolaola.

talafou5

2. Totogi Aluga o se auala faigofie e aumai ai lanu i totonu o se potu.E mafai ona e mauaina nei i faleoloa fa'aitiitiga i se tau sili.Suia aluga togi o se tasi lea o auala pito sili ona faigofie e suia ai lagona o se potu.

talafou6

3. O le fa'afouina o lou faleta'ele o se savili pe a e amata i lanu le tutusa ma fa'afou i le ta'ele fou po'o se fata Fufulu felanulanua'i ma pupuni ta'ele.

talafou7

4. O le isi avanoa e sui ai ie lino o se fa'afouga vave ma faigofie o lo'o i totonu o le potumoe, lea e avea ai le moega ma fa'amatalaga sitaili na'o ia.

talafou8

5. O se fala e mafai ona manatu o se mea faaopoopo, ae e mafai ona avea ma nofoaga autu o soo se potu ma se mamanu matagofie.O se fala e tatau ona avea ma taula o le potu ma e tatau ona seti le ata lanu.

talafou9

6. O fasi mea teuteu matagofie e pei o lenei Classic Fragrance Warmer fa'aopoopo i ai fa'amae'a pa'i mo lau polokalame lanu fou.O lenei mafanafana e faʻaalia ai se foliga faʻataʻitaʻi faigofie, ma e mafai ona e faʻatusaina se moligao mumu e tusa ai ma oe.


Taimi meli: Feb-09-2023