(第二板块)发展历程
 • Dizajn
 • reklamë02
 • pajisje

produkti ynë i paraqitur

Qëllimi i ngrohësit të qirinjve është të shkrijë qirinjën tuaj pa përdorimin e një flake të hapur.
Kjo lejon më shumë shkathtësi në mënyrën se si dhe ku mund të shijoni qirinjtë aromatikë duke reduktuar rrezikun e një incidenti
Ngrohësit e qirinjve janë veçanërisht të dobishëm dhe të popullarizuar në zyra, konvikte kolegji dhe apartamente.

Quanzhou Xuyang Lighting Co, Limited.është një prodhues profesional i ndriçimit, duke integruar dizajnin, zhvillimin dhe prodhimin së bashku.Kompania jonë është një fabrikë moderne.Produktet tona kryesore përfshijnë llambë tavoline, llambë dyshemeje, llambë muri, llambë tavani dhe llambë nate.Kompania jonë është themeluar në vitin 2007, dhe ne kemi shumë vite histori në industrinë e ndriçimit.E vendosur afër Xiamen, ne gëzojmë transport të përshtatshëm ujor, tokësor dhe ajror.

 • partner1
 • partner2
 • partner3
 • partner4
 • partner5
 • partner6
 • partner7
 • partner8
 • partner9