6 fa'ailoga teuteu fale

E i ai a matou fautuaga lelei e 6 mai tagata faʻapolofesa faʻapolofesa fale e fesoasoani ia te oe e faʻafou lau teuteuga fale e aunoa ma le faʻaleagaina o lau paketi.
1. Amata i le faitotoa pito i luma.

talafou1

Matou te mananaʻo ia faia e o matou fale ni faʻamatalaga muamua, o lea e taua ai le amata i le faitotoa pito i luma.Fa'aaoga le vali e fa'aalia ai lou faitoto'a pito i luma ma lagona e pei o lo'o vala'aulia i matou i totonu. I tala fa'asolopito, o le faitoto'a mumu o lona uiga "fa'afeiloa'i i tagata malaga vaivai".O le a se tala a lou faitotoa i luma e uiga i lou fale?

2. Fala taula i lalo o vae o meaafale.

talafou2

Ina ia fatuina se nofoaga nofo lelei e sili ona lelei le tuʻuina o vae pito i luma o nofoa uma ma nofoa i luga o le fala.Ia mautinoa o lau fala e fetaui ma le tele o le potu.O se potu tele e mana'omia se fala tele.

3. Fa'ailoga mea teuteu i numera ese.

talafou3

O le faʻaaogaina o le "tulafono o vaetolu" i le teuteuina o fale e sili atu ai le manaia o mea i le mata o le tagata.Tolu e foliga mai o le numera faʻapitoa mo le mamanu totonu, ae faʻaoga lelei foi le tulafono mo faʻavaeina o le lima pe fitu.O a matou mea manogi manogi, pei o lenei Gather Illumination, o le faʻaopoopoga lelei e fesoasoani e faapaleni se potu i fafo.

4. Fa'aopoopo se fa'ata i potu uma.

talafou4

O faʻata e foliga mai e faʻamalamalama atili ai se potu ona e faʻapupulaina le moli mai faʻamalama faataamilo i le potu.Latou te fesoasoani foi e faʻapupulaina se potu e ala i le atagia o le isi itu o le potu.Tuu fa'ata i luga o puipui e fa'asaga i se fa'amalama ina ia aua ne'i toe fitia le moli i tua o le fa'amalama.

5. Fa'aaoga togafiti e si'i ai le taualuga.

talafou5

O le valiina pa'epa'e pupuu puipui e fesoasoani e fa'aitiitia ai le fa'alogoina o se potu.Tuu au pupuni e latalata i le taualuga e tusi ai mata i luga.O le fa'aogaina o ta'i fa'alava ma tu'u se fa'ata umi i luga o le puipui e mafai fo'i ona fesoasoani i se potu e foliga maualuga atu.

6. Fai au meafale e “tautala” le tasi i le isi.

talafou6

Fa'atulaga au meafale i fa'apotopotoga e vala'au ai se talanoaga.Fa'asaga i nofoa ma nofoa fa'asaga le tasi i le isi ma toso ese meaafale mai puipui.O meaafale “opeopea” e foliga tele ai le potu.


Taimi meli: Tes-05-2022